Scruffs Hardwear

Hard werken - in stijl

Scruffs staat voor veiligheidsschoeisel en werkkleding met een moderne en frisse uitstraling.

Scruffs kent z’n oorsprong in Engeland en maakt innovatieve veiligheidsschoenen en werkkleding voor hard werkende vakmensen… alleen heeft Scruffs het saaie en sombere weggelaten!

Door de creatieve ontwerpen, het gebruik van high-tech materialen en veel functionele kenmerken is Scruffs een schoenen- en kledingmerk met een eigen(wijze) houding.


Functioneel & cool

Bij de productie van Scruffs is er rekening mee gehouden dat de gebruikers over het algemeen niet de hele dag naar een beeldscherm zitten te staren! Sterke en duurzame materialen staan garant voor stevige schoenen en kleding die het comfort en de bescherming bieden om de klus – in stijl – te klaren.

In koude, natte, droge en warme omstandigheden... de vitale factoren blijven hetzelfde: het hoogste niveau van comfort, duurzaamheid, bescherming en een coole styling (ook na het werk).


Look the business - Get the business

Scruffs HardwearScruffs Hardwear maakt het voor vakmensen eenvoudig om een moderne en representatieve uitstraling te realiseren met hoogwaardige kleding, schoeisel en accessoires. Je bent toch meer dan alleen je werk?

De modern gestylde veiligheidsschoenen zijn gefabriceerd van zeer duurzame materialen en geven optimale bescherming.

De werkkleding van Scruffs is ontworpen voor de moderne vakman die zich realiseert dat het oog van de klant ook wat wil en wordt gewaardeerd om het comfort, de stijl en de functionaliteit. De jassen, broeken, bovenkleding, thermokleding, en regenpakken zijn zeer bestand tegen de elementen waarmee vakmensen te maken hebben.

De aanvullende accessoires maken het assortiment van Scruffs af: gekwalificeerde veiligheidsbrillen en handschoenen, mutsen en stootpetten, kniebeschermers, tassen en werksokken... alle essentiële extra's die vakmensen nodig hebben.