Levering & Verzending

Verzending via PostNL

PostNL

Safety Trading Company werkt samen met PostNL Parcelware voor de verzending van haar producten.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Alle pakketten worden aan het einde van de werkdag aangemeld bij PostNL. U ontvangt van ons op dat moment een e-mail met een Track & Trace code waarmee u uw zending kunt volgen. 

Kan ik aangeven wanneer/hoe laat mijn bestelling wordt geleverd?

Op het tijdstip van levering hebben wij geen invloed, de pakketdienst van PostNL houdt eigen tijdstippen van bezorging aan. Met de ontvangen Track & Trace code kunt u online kijken hoe laat (bij benadering) wordt bezorgd, zodat u daar rekening mee kunt houden.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. U kunt bij het afhandelen van uw bestelling een alternatief verzendadres invullen.

Wat is de procedure bij 'geen gehoor'?

Indien u niet thuis bent of uw bedrijf gesloten is biedt PostNL de zending standaard aan bij buren. Zo beschikt u immers het snelst over uw pakket. Indien afleveren bij buren niet mogelijk is zorgt PostNL voor een tweede bezorgpoging en indien bezorging dan ook niet mogelijk is voor een derde poging. Indien bij de derde poging blijkt dat aflevering nog steeds niet mogelijk is kan vervolgens de zending door u worden afgehaald op een PostNL distributiepunt.

Bij iedere bezorgpoging waarbij aflevering niet mogelijk is gebleken laat PostNL een schriftelijke kennisgeving achter. Indien er bij buren is bezorgd wordt dit adres vermeld op de schriftelijke kennisgeving. Indien de zending kan worden afgehaald krijgt u notificatie waar u dit kunt doen.


Deellevering

Indien u meer dan één artikel bestelt en wij niet alles tegelijkertijd kunnen leveren hoeft u geen extra verzendkosten te betalen voor naleveringen.


Levertijd

Over het algemeen wordt uw bestelling verzonden op de dag dat u besteld heeft (mits voor 15.00 uur besteld) en ontvangt u het pakket de eerstvolgende werkdag. Het kan echter voorkomen (bijvoorbeeld door buitengewone drukte) dat uw zending een dag later wordt verzonden.

Indien blijkt dat het door u bestelde product niet op voorraad is en de levertijd langer duurt dan 1 tot 2 werkdagen laten wij u dat zo snel mogelijk weten.


In het weekeinde gesloten

Wij zijn in het weekeinde gesloten. Bestellingen die van vrijdagnamiddag tot en met zondag worden geplaatst worden maandag verwerkt en verzonden zodat u ze normaal gesproken op dinsdag ontvangt. Ook op officiële Nederlandse feestdagen zijn wij gesloten waardoor de levering van uw bestelling een korte vertraging kan oplopen. Wij vragen daarvoor uw begrip.


Verzendkosten

Wij verzenden maximaal 12 eenheden per verzenddoos. Als gevolg daarvan zijn onze verzendtarieven gestaffeld.

De verzendkosten worden automatisch berekend in onze webshop en zijn als volgt opgebouwd:

  • Schoenen, winterjassen en enkele accessoires (zoals tassen en stootpetten): 1 eenheid per paar/stuk
  • All season jassen, truien en lange broeken: 0,5 eenheid per stuk
  • T-shirts en overige kleding: 0,3 eenheid per stuk
  • Kleine accessoires (bijvoorbeeld handschoenen, sokken en riemen): 0,2 eenheden per stuk. 
Hoeveelheid Exclusief BTW Inclusief BTW
1 t/m 12 eenheden € 5,58 € 6,75
13 t/m 24 eenheden € 11,16 € 13,50
25 t/m 36 eenheden € 16,74 € 20,25
37 t/m 48 eenheden € 22,31 € 27,00