kledingbedrukking

Bedrukte bedrijfskleding

Bedrukking is - samen met de kleding van Scruffs - een uitstekende manier om uw bedrijf of organisatie onderscheidend te presenteren en uw collega's/medewerkers stijlvolle ambassadeurs van uw onderneming te laten zijn.

Indien gewenst kunt u de bedrukking van uw Scruffs kleding door ons laten verzorgen. Wij werken samen met gerenommeerde textieldruk-experts en daar waar nodig met creatieve ontwerpers.

Aarzelt u niet contact met ons te zoeken indien u verdergaande informatie wenst.


Ook voor niet-Scruffs kleding

Scruffs is een eigenzinnig merk en bewandelt meestal niet  de gebaande paden. Daarom kan het voorkomen dat een trui, polo, T-shirt, broek of jas niet beschikbaar is in de door u gewenste kleur.

Door onze samenwerking met gerenommeerde textieldrukkers kunt u bij ons ook terecht voor andere kleding dan Scruffs. En ook hier geldt dat expertises op het gebied van kwaliteitskleding, uitgekiende druktechnieken en creatief ontwerp gebundeld worden. 


Druktechnieken

Zeefdruk

Een stuk fijn gaas van polyester wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief-film belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt. Men brengt de inkt op het raam aan en smeert deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken textiel wordt afgedrukt.

Transfer

Het ontwerp wordt in spiegelbeeld op een transparante drager gedrukt. De transfers kunnen bijna op alle textielsoorten worden aangebracht en voelen soepel aan en zelfs bij zware industriële bewassing en chemisch reinigen. Daarnaast behouden transfers hun soepelheid en kleurechtheid. Deze transfer wordt met een warmtepers op het product aangebracht.

Flexprint

Flex is een gladde en flexibele folie waar uw ontwerp uit wordt gesneden. Het materiaal rekt met het textiel mee is daardoor zeer robuust. Flex print is ideaal om textiel vanaf één stuks te bedrukken, vaak in één of twee kleuren.