Betalen

iDeal

iDEALBetalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. In een paar stappen is de betaling gedaan:

  1. U kiest iDEAL als betaalmethode.
  2. U selecteert uw bank.
  3. U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier
  4. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
  5. U ontvangt direct een bevestiging van uw bank.
  6. U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!
Meer informatie 

PayPal


PayPalPayPal is een gratis betaalsysteem waarmee kopers over de hele wereld op een veilige manier aankopen kunnen doen op het internet. Als u een betaling doet dan zorgt PayPal dat dit op de rekening van de leverancier komt. Krijgt u geld terug dan gaat dit via dezelfde weg.

PayPal zorgt voor zekerheid tussen aanbieders en kopers. Voor de koper is er de zekerheid dat er geleverd wordt en zo niet dat u geen geld kwijtraakt. In eerste instantie maakt u een account aan bij PayPal. Daarmee opent u een PayPal-rekening. Aan deze rekening koppelt u een bankrekening of een creditcard. Soms moeten deze bevestigd worden. Vanaf dat moment kunt u beginnen met het gebruik van PayPal.

Met PayPal aankoopbescherming zijn al uw online aankopen voor het volledig bedrag beschermd. Dat is zeker geen loze kreet! PayPal bestaat bij de gratie van het vertrouwen van de klant dat datgene wat betaald is, ook verstuurd wordt. De drie garanties die PayPal biedt bij het kopen van producten zijn:

  1. Vergoeding voor producten die niet aankomen.
  2. Vergoeding voor een verkeerd product.
  3. Vergoeding voor kosten die u nooit heeft gemaakt.

PayPal oefent zeer zware druk uit op de leverende internetwinkels en websites om geschillen in orde te maken. PayPal schrapt slechte leveranciers meteen als ze niet voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld. Gaat het toch mis; PayPal zal je altijd schadeloos stellen.

Meer informatie

MiniTix

MiniTixMiniTix is een virtuele portemonnee waarmee u via internet of mobiele telefoon betalingen tot € 150 kunt verrichten. Met MiniTix betaalt u snel en veilig uw aankopen. Met uw mobiele telefoon heeft u uw MiniTix portemonnee altijd bij de hand. MiniTix is voor iedereen, ongeacht waar u bankiert, uw provider of uw type mobiele telefoon.

De MiniTix portemonnee is via uw eigen 06-nummer gekoppeld aan uw mobiele telefoon. Daarom kunt u dus altijd over het geld in uw portemonnee beschikken, via uw mobiele telefoon of internet. Uw MiniTix portemonnee laadt u op via iDEAL of via een gewone overboeking. Ook kunt u er voor kiezen om uw portemonnee automatisch op te laden zodra u te weinig saldo heeft. Het oplaadbedrag wordt direct bijgeschreven en is dus meteen besteedbaar.

Meer informatie

BANKOVERSCHRIJVING

Voor onze relaties die niet over internetbankieren of een creditcard beschikken of niet graag online wensen te betalen is het mogelijk om de betaling per bankoverschrijving te verzorgen.

Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging en factuur inclusief onze bankrekeninggegevens. Vervolgens kunt u het factuurbedrag zelf aan ons overmaken. Zodra wij uw betaling hebben geregistreerd verzenden wij uw bestelling.

Betaling middels een bankoverschrijving heeft wel tot gevolg dat de leveringstermijn vaak wat langer duurt.


Bancontact/Mister Cash (België)

MisterCashSpecifiek voor onze gewaardeerde Belgische relaties is het mogelijk om met Bancontact/Mister Cash te betalen: ontwikkeld door de gezamenlijke Belgische banken en de meest geaccepteerde online betaalmethode in België (vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL).

Als u een aankoop wilt doen, geeft u eerst de gevraagde gegevens van uw betaalkaart in. Vervolgens komt u terecht in een nieuw scherm. U heeft dan uw digipass nodig, die u ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. U ontvangt op het einde van dit proces een cijfer dat geldt als elektronische handtekening. Daarmee bevestigt u op het computerscherm uw identiteit en uw betaling. Daarna zal u teruggeleid worden naar de webshop.

Meer informatie 

MASTERCARD (inclusief SecureCode)

MasterCard SecureCodeU kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

MasterCard SecureCode maakt het betalen met een creditcard op internet nog veiliger! MasterCard SecureCode vormt een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling. Deze extra stap is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.

Let op: uw creditcard is niet standaard geactiveerd voor SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw creditcard. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd. Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, of er kan gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader (kaartlezer). Als u meer informatie wilt over dit onderwerp, kunt u hierover contact opnemen met uw bank.

Meer informatie

VISA (inclusief Verified by Visa)

Verified by VisaU kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

De 3-D Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. 3-D Secure maakt het betalen met een creditcard op internet nog veiliger! Verified by Visa vormt een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling. Deze extra stap is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.

Let op: uw creditcard is niet standaard geactiveerd voor Verified by Visa. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw creditcard. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd. Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, of er kan gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader (kaartlezer). Als u meer informatie wilt over dit onderwerp, kunt u hierover contact opnemen met uw bank.

Meer informatie

Op rekening

Onze geaccrediteerde zakelijke relaties kunnen bij ons op rekening bestellen. Hieraan zijn specifieke voorwaarden verbonden. Aarzelt u niet contact met ons te zoeken indien u meer informatie wenst.